• Als Coach, Therapeut, trainer of spreker veel geld verdienen?

    NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

The 3 hour MBA – Empowerment Millionaires.

door: NLP Master Trainer David Shephard

Vol trots kondigt de NLP Academie de NLP Master Trainer David Shephard aan met zijn masterclass “The 3 hour MBA – Empowerment Millionaires”.

Een unieke kans om te horen hoe een trainer, die al meer dan 20 jaar succesvol is, zo succesvol is geworden en succesvol is gebleven.

Wanneer?
donderdag 27 oktober 2016 van 19:00 tot 22:00 te Utrecht

NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

In een 3 uur durende avond masterclass komt NLP Master Trainer David Shephard zijn bekende “MBA – The opposite of what you’ll learn at Business School that will have you make money by empowering others” houden.
Deze masterclass is speciaal voor:
– Coaches
– Sprekers
– Trainers
– Therapeuten

Elk bedrijf dat zich richt op empowerment, onderwijs of hulp aan anderen heeft zijn eigen strategie voor het behalen van een beter leven. Het kan zijn dat jouw bedrijf dit al doet, maar je er beter in wil worden of wellicht is het wel je droom om dit te gaan doen.

In deze masterclass van 3 uur legt David Shephard de mythen van marketing, reclame en verkoop bloot. Met deze masterclass krijg je echte tastbare strategieën om veel geld te verdienen aan jouw vaardigheden. Het maakt niet uit of je nu gespecialiseerd bent in bedrijven of particulieren. Het werkt altijd.

Op het NLP Congres van 2015 heeft David Shephard deze masterclass ook gegeven. Helaas in een kleine zaal want er was toen maar plek voor maximaal 60 personen. De masterclass zat helemaal vol en we hebben veel mensen moeten wegsturen omdat er simpelweg geen plek meer was. Na afloop is deze masterclass is uitgeroepen tot de beste sessie van dit congres!

Deze masterclass is prikkelend, controversieel en direct. Het brengt je de echte waarheid over wat er nodig is en wat je moet doen om nu echt geld te verdienen ( en als je wil, heel veel geld verdienen) in de empowerment business.

Deze masterclass is gebaseerd op mijn 25 jaar ervaring in de empowerment business. Wat begon als een droom die uitliep in een totale mislukking, naar uitgegroeid tot een zeer succesvol programma waardoor vele uitstekende coaches, therapeuten, trainers en sprekers veel geld zijn gaan verdienen.

Dit wil jij niet missen

Meedoen

Natuurlijk wil je deze éénmalige en unieke kans niet laten lopen! Dus wil jij niet net als bij het NLP Congrss in 2015 het risico lopen dat de zaal helemaal vol zit?

Geef je dan VANDAAG nog op!

De kosten voor deze unieke masterclass zijn slechts €75,- en is inclusief koffie & thee.

Inschrijven kan uitsluitend via de onderstaande knop:

NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

Wist je al dan David Shephard op 28, 29 en 30 oktober de MASTERS OF INFLUENCE geeft.
Meer weten? Klik hier!

Overige praktische informatie

Dit kun je verwachten:

  • Tijdsinvestering : 1 avond van 3 uur
  • Lestijden : 19:00 – 22:00 uur.
  • Voertaal: Engels
  • Investering: slechts €75,-

Data en tijden

Vrijdagavond 27 oktober 2016 van 19:00 tot 22:00 uur te Utrecht.

Trainingslocatie

De locatie van de training in Utrecht, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en met voldoende (betaalde) parkeerplaatsen.

Investering

De investering is slechts €75,- inclusief koffie en Thee.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het specialeinschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 085 – 301 20 07. Je betaald direct bij inschrijving.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP Academie is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 – 301 20 07.

Introductie workshop om NLP te leren kennen

Ook kan je 1 van onze gratis workshops bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP Academie voor staat en hoe wij je kunnen helpen met onze NLP Practitioner opleiding. Check onze website voor de juiste data en locatie.