• DE NLP MASTER COACH OPLEIDING VERDIEPT JE KENNIS EN VAARDIGHEDEN ALS COACH. EEN MOOIE REIS VOOR JOU EN JE CLIENT.

  NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

NLP MASTER COACH OPLEIDING

De verdieping naar meesterschap

In de NLP Master Coach opleiding staat wederom het  NLP Coach model centraal. Nieuwsgierig zijn naar waar iemand nu is en waar iemand graag naar toe wil, wat iemand tegenhoudt en wat iemand nodig heeft om succesvol de resultaten de behalen die voorheen moeilijk leken en nu binnen handbereik komen. Luisteren, de juiste vragen stellen maar ook gewoon zonder oordeel observeren naar hetgeen er is.

Samen de hindernissen ontdekken en juiste interventies toepassen om de weg vrij te maken van ongewenst gedrag, belemmerende overtuigingen en oude emoties.

Je leert hoe je als coach de intern aanwezige hulpbronnen van je cliënten activeert waardoor ze weer in contact komen met hun kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en hierdoor zichzelf weer kunnen motiveren om de reis te maken en te volbrengen zonder snel terug te vallen in oude gewoonten en last te hebben van emoties en spoken uit het verleden.

In de opleiding tot NLP Master Coach staat verdieping centraal. Je hebt inmiddels je opleiding tot NLP Coach afgerond en je bent klaar voor een nieuwe stap. Of dit is gewoon je tweede jaar omdat je hebt besloten de gehele opleiding te gaan doen.

Naast de NLP Master Practitioner waar je jouw NLP vaardigheden naar een echt meesterlijk niveau brengt, komt ook Time Line Therapy ™ weer terug en ook deze keer op meesterlijk niveau. Je weet na afloop, bijna zonder na te denken, welke interventie je wanneer inzet. Wat nieuw is in deze opleiding tot NLP Mastercoach, zijn een aantal extra masterclasses. Provocatief coachen, systemisch werken ontwikkelingsgericht coachen hebben we aan de opleiding toegevoegd om je net even die extra bagage mee te geven. Dit zijn extra’s die je in je dagelijkse praktijk straks goed kunt gebruiken.

Waarom zou je NLP Master Coach willen worden?:

Je NLP Master Coach opleiding begint altijd met de NLP Master Practitioner. De volgende groep start op:

 • Je wilt leren coachen met resultaat
 • Je wilt als manager inzicht krijgen in het gedrag van je medewerkers en hierop kunnen coachen voor meer resultaat
 • Je wilt anderen kunnen helpen om toegang te krijgen tot hun potentieel
 • Je wilt NLP en hypnose kunnen inzetten bij stoppen met roken en gewichtsbeheersing
 • Je wilt een eigen coach praktijk starten
 • Je wilt je loopbaan een nieuwe wending geven;
 • Je hebt een drive om mensen tot hogere prestaties te brengen;
 • Je bent al coach en je zoekt effectief gereedschap;
 • Je bent manager en je wilt teams beter kunnen coachen;
 • Je wilt meer weten over gedrag van mensen en hoe je dit positief kunt beïnvloeden.

Wat leer je in onze NLP Master Coach Opleiding?

NLP Master Coach

Module 1: NLP Master Practitioner (15 dagen)

Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Herken hoe je, bijvoorbeeld, kan motiveren of zelf allergie kunt verlichten maar ook hoe je samen met  je cliënten de weerstanden en hindernissen te lijf gaat en leer je hoe je Breakthrough sessies doet die er voor zorgen dat je cliënt in korte tijd grote stappen kan maken. Het volledige programma van de NLP Master Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat..

Module 2: Hypnose als methodiek bij coaching II (8 dagen)

Hypnose is een krachtig instrument voor krachtige en blijvende verandering. Of het nu gaat om stoppen met roken of om angsten en fobieën te lijf te gaan. Hypnose kan hierbij helpen. In deze module leer je hypnose toe te passen bij diverse problematiek zoals stoppen met roken, werken met allergieën en werken met angst. Het volledige programma van de Hypnose Master Practitioner kun je hier bekijken.  Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

Module 3: Time Line Therapy(R) Master Practitioner (2 dagen)

In dit vervolg op de Time Line Therapy (R) Practitioner leer je echte verdieping van de eerder geleerde technieken en om snel en vakkundig “oude” emoties tot het verleden te laten horen. Je leert hoe je samen met je cliënt een uitdagend doel middels Time Line Technieken als het ware in het geheugen te printen zodat iemands koers daadwerkelijk verlegt is. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

Module 4: avondsessies & Masterclasses

En 4 extra avond sessies per jaar met uiteenlopende onderwerpen zoals Ecologie & Ethiek, systemisch werken, ondernemersvaardigheden, en gespreksvaardigheden. Eveneens bestaat deze module uit een drietal masterclasses.

 • Provocatief Coachen
 • Oplossingsgericht coachen
 • Meesterlijke interventies & Coachen met het Metamodel

Welke resultaten mag je verwachten:

 • Je weet haarfijn te bepalen welke vragen je kunt stellen om de coach-vraag helder en duidelijk te krijgen;
 • Je weet welke interventies je kunt inzetten voor het maximale effect;
 • Je kunt provocatie inzetten als middel om vooruitgang te boeken
 • Je weet hoe belangrijk het is om vooraf goed in kaart te brengen wat het belang is van een “intake”
 • Je creëert vooraf al het coachproces zodat je cliënt gemakkelijker haar doelstellingen kan halen.;
 • Je bent niet meer alleen bezig met het inzetten van interventies maar met het faciliteren van de vooruitgang van de cliënt;
 • U kunt een professionele relatie opbouwen tussen uzelf en de ander
 • U leert concreet hoe u om kunt gaan met weerstand en onverwachte situaties
 • U bent zich bewust van uw persoonlijke kracht en weet deze op effectieve wijze in te zetten
 • U bent in staat op een natuurlijke en authentieke manier te coachen

Certificatie

Certificatie

NLP_AC vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er, naast een schriftelijk examen, ook een proef van bekwaamheid tijdens de NLP Master Coach opleiding. De opleiding sluit je met goed gevolg af als je zowel voor het examen als voor de proef van bekwaamheid een voldoende hebt behaald. Daarnaast verwachten we dat je minimaal drie “echte” cliënten hebt gecoached en waarvan je een reflectie verslag heb ingeleverd. Daarnaast wordt aan deze cliënten ook feedback gevraagd, zodat je ook hiervan waardevolle leerpunten meekrijgt

Er geldt voor de NLP Master Practitoner een minimale aanwezigheidsplicht van 80%. Voor de overige onderdelen geldt een aanwezigheidsplicht van 100%

Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Master Practitioner certificaat, Time Line Therapy® Master Practitioner certificaat en een Hypnose Master Practitioner Certificaat. Dit betreffen internationaal gewaardeerde diploma’s waarmee je goed beslagen ten ijs kunt komen.

Met welke NLP Master Coach opleiding begin jij?

Je NLP Coach master opleiding begint altijd met een NLP Master Practitioner.
Je kan onder andere uit de volgende NLP Master opleidingen kiezen:

NLP Master Practitioner
Najaar 2018

zaterdag en zondag 17 november en 18 november 2018
zaterdag en zondag 08 december en 09 december 2018
zaterdag en zondag 12 januari en 13 januari 2019
zaterdag en zondag 16 februari en 17 februari 2019
zaterdag en zondag 16 maart en 17 maart 2019
zaterdag en zondag 13 april en 14 april 2019
zaterdag en zondag 11 mei en 12 mei 2019
zaterdag en zondag 15 juni en 16 juni 2019

Inspiration Center Altea, Spanje
Voorjaar 2019

nnb

NLP Master Practitioner
Voorjaar 2019

nnb

Inspiration Center Altea, Spanje
Najaar 2019

nnb

Overige praktische informatie

Dit kun je verwachten:

 • Tijdsinvestering : 25 dagen
 • Thuisstudie van gemiddeld 2 á 3 uur per week
 • Voortgang wordt getoetst door reflectieverslagen
 • Intervisie groepen verplicht
 • Lestijden : 09.30 – 17.30 uur
 • Vooropleidingen: MBO niveau + NLP Coach Opleiding
 • Investering : € 3.997,-

Data en tijden

De opleiding NLP Master Coach in Utrecht bestaat uit 25 dagen verdeeld.  De lestijden zijn van 9:30 tot 17:30 uur en er zijn geregeld pauzes.

De opleiding start altijd met de NLP Practitioner Opleiding. Deze start op verschillende momenten in het jaar. De data voor de afzonderlijke modulen voor het cursus jaar 2018/2019 kun je terugvinden in de agenda. Je kunt dus op maat je eigen data indelen.

Trainingslocatie

De training zal worden gehouden in ons eigen Inspirationcenter in Utrecht. 5 minuten met de auto vanaf de afslag op de A12 en parkeren kan hier gratis.  Ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is slechts 5 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal Station.

Sommige onderdelen van de NLP Coachopleiding kunnen plaats vinden in onze eigen locatie in Nieuw Vennep.

Investering

De investering voor de opleiding tot gecertificeerd NLP Master Coach bedraagt € 3997,– vrijgesteld van BTW.  Wanneer je de opleiding afzonderlijk zou boeken is de investering €4743,-. Dus tezamen boeken levert een voordeel op van €746,-

Daarnaast zijn koffie en thee inbegrepen. Lunch laten we graag aan jou over.

Betalen in termijnen per automatische incasso is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Wat is inclusief

De opleiding is inclusief uitgebreide manuals.

Ook worden er geregeld oefenavonden georganiseerd en waarvoor we je graag uitnodigen om actief mee te doen. Daarnaast ontvang je toegang tot een elektronische leeromgeving waar je ervaringen met medecursisten kunt delen en interessante artikelen kunt lezen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 085 – 301 20 07. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP Academie is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 – 301 20 07.

Introductie workshop om NLP te leren kennen

Ook kan je 1 van onze gratis workshops bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP Academie voor staat en hoe wij je kunnen helpen bij je opleiding tot NLP Trainer. Check onze website voor de juiste data en locatie.

Twijfel je nog of deze opleiding helemaal bij je past? Bezoek dan gerust eens onze gratis informatieavond.

Of bel ons op: 085 – 301 20 07 voor een gratis persoonlijk opleidingsadvies gesprek. We gaan dan samen kijken welke opleidingen het beste bij jou passen.

Alle informatie nog eens rustig nalezen? Vraag dan geheel gratis onze brochure aan.

LIJKT JOU DIT OOK INTERESSANT? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR ONZE NLP MASTER COACH