• BIJ NLP LEER JE JE HORIZON (OPNIEUW) TE VERKENNEN & JEZELF VAARDIG TE MAKEN IN HET BEREIKEN VAN JE DOELEN.

    NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

Over ons

NLP is oorspronkelijk ontwikkeld om uit te vinden wat de structuur is van onze subjectieve waarneming. Men wilde het verschil vinden van wat het verschil maakt. Om dat uit te vinden zijn verschillende therapeuten gemodelleerd en werd bekeken wat hun succes was en wat zij dan anders deden dan andere therapeuten. In de loop der tijd ontstonden er diverse stromingen, die ieder een eigen specifiek uiterlijk en uitgangspunt hebben ingebed in wat we nu kennen als NLP. De trainers van de NLP Academie vinden echter dat diverse NLP cursussen elementen bevatten die niet passen in, of geen raakvlak hebben, met NLP.

Daarom gaat de NLP Academie terug naar de basis van NLP. Ze traint dan ook uitsluitend de zuivere vorm van NLP in haar Practitioner/Master opleidingen. Dus geen familie opstellingen, transactionele analyse of elementen uit een film zoals ‘The Secret’, maar gewoon ‘just NLP’. De NLP waar je effectief iets mee kunt doen in je dagelijks even.

De NLP Academie geeft les in groepen tot maximaal 25 personen. Dat lijkt groot maar geeft je veel ruimte om NLP te oefenen met diverse medecursisten. Immers oefenen met mensen, die anders zijn dan jij, zorgt voor een groot leereffect. Persoonlijke aandacht staat centraal, waardoor kwalitatief goede NLP Practioners en Master Practitioners worden opgeleid en die de technieken direct kunnen toepassen en integreren in hun dagelijkse leven en bezigheden.

Een academie is geen academie als dit niet iets bijdraagt aan NLP en haar toepassingsgebieden. Daarom bekijken en testen de trainers nieuwe modellen, theorieën en toepassingen en verrichten daarnaast onderzoek naar hoe NLP als steuntherapie kan werken bij de meer traditionele vormen van therapie.

LIJKT JOU DIT OOK INTERESSANT? BEL 085 – 301 20 07 VOOR MEER INFORMATIE