• De NLP Academie is al jaren één van de toonaangevende NLP Instituten in Nederland. Een goede garantie voor kwaliteit

Waarom kies je voor de NLP Academie?

Waarom de NLP Academie de juiste keuze is?

Na 8 jaar kunnen we met overtuiging zeggen dat je voor een goede NLP opleiding bij de NLP Academie meer dan goed zit. We kunnen terugkijken op 8 jaar mooie met veel positieve feedback van onze cursisten.
Graag vertellen we je dan ook waarom kiezen voor de NLP Academie een prima keuze is. Kiezen voor NLP bij de NLP Academie doe je omdat je :

Een NLP opleiding die makkelijk in je leven past

Of je nu kiest voor onze NLP weekend practitionerNLP avond Practitioner of onze NLP Business Practitioner, we hebben het zo ingedeeld dat het prima in te passen is en je het een minimaal aantal vrije dagen gaat kosten. En laten we eerlijk zijn: “Een opleiding kost natuurlijk altijd ook tijd buiten de lesuren”. Door het slim trainen, is het fijne is dat we de theorie die je thuis bestudeert tot een minimum hebben beperkt zodat je ruim voldoende tijd over kunt houden om NLP in de praktijk te oefenen.  Let wel op want NLP alleen in de training leren is echt onvoldoende.  Immers regelmatige oefening zorgt ervoor dat je onbewust bekwaam gaat worden.

Een NLP opleiding met een erkend diploma

Onze opleidingen voldoen aan de internationale eisen die gesteld worden. Daar mag je op vertrouwen. Je ontvangt dan ook na afloop een internationaal erkend en gewaardeerd diploma met het keurmerk van de IA-NLP.
We staan eveneens ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs

Alleen ervaren NLP en internationaal gecertificeerde trainers

Onze NLP trainers zijn allen internationaal gecertificeerde NLP trainers die hun opleidingen hebben gedaan bij verschillende instituten over de hele wereld en minimaal 3 jaar ervaring hebben in training en coaching.  De oprichter van NLP Academie is één van de weinige NLP & Hypnose Master Trainers in Nederland en België. Onze trainers zijn eveneens coach en werken regelmatig in één op één sessies. Voor de NLP Academie een is dat strenge voorwaarde zodat we kunnen waarborgen dat trainers niet alleen vanuit de theorie werken maar kunnen putten uit een rijke praktijk ervaring.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Een persoonlijk relatie is de basis voor onze NLP trainingen. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Onze trainers en coaches zijn dan ook altijd aanspreekbaar  tijdens de trainingen voor het beantwoorden van vragen en om je individueel te begeleiden in je groeiproces of gewoon even een goed gesprek.

Locaties die makkelijk te bereiken zijn

Al onze locaties zijn makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer zodat onze trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. We geven trainingen in Utrecht, op 5 minuten lopen van het Centraal Station en in Nieuw Vennep, vlak bij Schiphol.

Gemiste dagen kun je altijd inhalen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een dag moet missen en gelukkig bieden we je de mogelijkheid om gemiste trainingsdagen altijd in een andere groep te kunnen inhalen. Dus je hoeft helemaal niets te missen. (We willen je wel graag erbij vertellen er aanvullende voorwaarden zijn voor het inhalen van lessen)

Je hebt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving

Je krijgt voor altijd onbeperkt toegang tot onze online NLP leeromgeving waarin je documenten, filmpjes en kunt discussiëren met mede cursisten.
TIP van de WEEKde fiscus betaalt aardig mee.

LIJKT JOU DIT OOK INTERESSANT? BEL 085 – 301 20 07 VOOR MEER INFORMATIE!