• ONZE NLP TRAINERS ZIJN ALLEN INTERNATIONAAL GECERTIFICEERDE NLP TRAINERS DIE HUN OPLEIDINGEN HEBBEN GEDAAN BIJ VERSCHILLENDE INSTITUTEN OVER DE HELE WERELD.

Wie zijn de trainers?

Eric Sijbesma

Eric is internationaal gecertificeerd NLP- en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason (internationaal gecertificeerd trainer in Phoenix, Arizona),Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP) en David Shephard, President of The American Board of NLP en in 2011 is Eric gecertificeerd als Hypnose Master Trainer door Tad James. In 2014 ontvangt Eric de onderscheiding “Fellow Member Trainer IA-NLP”. De onderscheiding “Fellow Member Trainer IANLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainerservaring

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

Karin Luis

Karin LuisKarin heeft het vermogen om op een natuurlijke manier de kern aan het licht te brengen. Dit heeft haar niet alleen ver gebracht als analist en manager in organisatieverandering, het staat ook centraal in haar werk als trainer. Cursisten krijgen hierdoor de mogelijkheid echt wezenlijke verandering te starten vanuit compassievolle directheid. Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, getraind door een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Robert Dilts en Judith Delozier & Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP). Daarnaast heeft ze menig training gevolgd zoals (mensgericht) coachen, NLP coach, teamcoach, hypnose en Time Line Therapy(R).

Haar motto: ieder mens is uniek, en van iedereen kan je iets leren. Juist van diegene waarvan je het niet verwacht kun je de meest fantastische inzichten krijgen, stel je open en ontdek. Het leven is een groot cadeau, haal uit het leven wat er in zit, ga ervoor!”

Haar visie: “Niet alleen kan NLP helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, ook het bedrijfsleven en haar bedrijfsprocessen kunnen profiteren van de vele verschillende NLP technieken. NLP is een attitude die ons herinnert aan de nieuwsgierigheid van een kind. Met deze nieuwsgierigheid in gedachten, vraag je zelf eens af wat NLP zou kunnen betekenen binnen jouw bedrijf of zelfs voor een groeiende economie? Aan jou te ontdekken hoe!”

Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, Time Line Therapy Master Trainer™ en IEMT trainer.

Tessa Fennema

Tessa is vanuit haar werk als logopedist, gespecialiseerde dyslexiebehandelaar en kindercoach veel uitdagingen aangegaan. Samen met kind, ouders en andere betrokkenen zoekt ze naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Tessa heeft veel kinderen en ouders weer in zichzelf doen geloven. Naast individuele behandelingen, geeft zij training aan collega’s op gebied van onder andere dyslexie en NLP.

Tessa runt haar eigen praktijk voor logopedie, dyslexie en coaching en heeft inmiddels een geweldig enthousiast team om zich heen. Met haar collega’s onderneemt zij diverse activiteiten om ervoor te zorgen dat er voor zowel therapeuten als kinderen en hun ouders uitdagingen zijn. Ze heeft ruime ervaring met het opzetten van verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden.

Tessa volgde diverse opleidingen, waaronder NLP Practitioner en NLP Master Practitioner, NLP & Kids, NLP Trainers Training bij de NLP Academie en verschillende cursussen zoals Faalangst en wat dan nog!, NLP-coach, Time Line Therapy©, Provocative Change Works en Masters of Influence. Ze heeft een diverse keren gecoacht en getraind tijdens de leukste zomerpractitioner van Nederland en België.

In haar vrije tijd geniet ze van haar 4 kinderen, huisdieren en heerlijke tuin.

Inmiddels is ze een nieuwe weg ingeslagen als internationaal gecertificeerd NLP trainer en wil ze mensen in beweging brengen daar waar ze naartoe willen.

Haar missie:
Ik wil mensen motiveren en stimuleren om hun doelen of passie na te streven. Ik wil mensen laten inzien dat ze zelf kunnen kiezen welke overtuigingen, waarden, beelden, geluiden, gevoelens ze kunnen behouden of overboord kunnen gooien. Op die manier krijgen mensen de kracht om iets na te streven wat ze altijd al hadden willen doen! Tessa is dankbaar als trainer om iets voor de mensen te kunnen betekenen als het gaat om leren, ervaren, veranderen, doelen halen en geniet elke keer van de chemie tussen cursisten tijdens de trainingen. Ze is flexibel, nieuwsgierig en zelf reflecterend; dé ingrediënten van een gewaardeerd NLP-er.

Haar motto:
Maak korte metten met belemmerende overtuigingen en ga ervoor. Neem zelf het heft in handen en creëer je eigen kansen en mogelijkheden. Maak plezier en doe de dingen die je graag zou willen doen.

Lijkt jou dit ook interessant? BEL 085 – 301 20 07 VOOR MEER INFORMATIE!