• ONZE NLP TRAINERS ZIJN ALLEN INTERNATIONAAL GECERTIFICEERDE NLP TRAINERS DIE HUN OPLEIDINGEN HEBBEN GEDAAN BIJ VERSCHILLENDE INSTITUTEN OVER DE HELE WERELD.

    NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en Cursussen

Wie zijn de trainers?

Eric Sijbesma

Eric is internationaal gecertificeerd NLP- en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason (internationaal gecertificeerd trainer in Phoenix, Arizona),Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP) en David Shephard, President of The American Board of NLP en in 2011 is Eric gecertificeerd als Hypnose Master Trainer door Tad James. In 2014 ontvangt Eric de onderscheiding “Fellow Member Trainer IA-NLP”. De onderscheiding “Fellow Member Trainer IANLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainerservaring

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

Karin Luis

Karin LuisKarin heeft het vermogen om op een natuurlijke manier de kern aan het licht te brengen. Dit heeft haar niet alleen ver gebracht als analist en manager in organisatieverandering, het staat ook centraal in haar werk als trainer. Cursisten krijgen hierdoor de mogelijkheid echt wezenlijke verandering te starten vanuit compassievolle directheid. Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, getraind door een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Robert Dilts en Judith Delozier & Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP). Daarnaast heeft ze menig training gevolgd zoals (mensgericht) coachen, NLP coach, teamcoach, hypnose en Time Line Therapy(R).

Haar motto: ieder mens is uniek, en van iedereen kan je iets leren. Juist van diegene waarvan je het niet verwacht kun je de meest fantastische inzichten krijgen, stel je open en ontdek. Het leven is een groot cadeau, haal uit het leven wat er in zit, ga ervoor!”

Haar visie: “Niet alleen kan NLP helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, ook het bedrijfsleven en haar bedrijfsprocessen kunnen profiteren van de vele verschillende NLP technieken. NLP is een attitude die ons herinnert aan de nieuwsgierigheid van een kind. Met deze nieuwsgierigheid in gedachten, vraag je zelf eens af wat NLP zou kunnen betekenen binnen jouw bedrijf of zelfs voor een groeiende economie? Aan jou te ontdekken hoe!”

Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, Time Line Therapy Master Trainer™ en IEMT trainer.

Petra Zijderveld

Petra is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar praktijk als internationaal gecertificeerd NLP trainer, Systemisch Coach, familie -, en organisatieopsteller en MfN mediator. Ook Petra is opgeleid door een aantal gevestigde namen zoals Robert Diltz, Judith DeLozier, Anne Linden, Richard Bandler, Bert Hellinger en Matthias Varga von Kibed. Petra heeft jarenlange ervaring binnen de overheid en de zakelijke dienstverlening. Haar achtergrond is Personeel en Arbeid en Bedrijfskunde en actief geweest binnen diverse management functies, waaronder verander-, tactisch- en strategisch management. Leiderschap stond hierin altijd centraal.

Haar passie: ‘Ik heb passie voor mens en organisatie. Ik krijg energie van het verbinden van mensen en organisaties, waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan’.

Haar missie: ‘Mijn missie is om datgene wat mensen al weten (het geleerde) te verbinden met datgene wat mensen van nature in zich hebben. Om zo mensen bewust te maken en op die manier een stap verder te helpen. Hierbij ben ik de spiegel om de onbewuste processen bij de ander zichtbaar te maken, zodat er weer mogelijkheden tot andere keuzes ontstaan. Ik laat graag mensen hun eigen wijsheid ontdekken om zo hun volle potentieel te kunnen benutten. Hierbij ligt mijn focus op de kern, want daarin zit alles wat je nodig hebt en spreekt je innerlijke drijfveren aan’.

Petra is een open, eerlijke en inspirerende trainer. Zij deelt haar kennis en haalt het beste in de ander naar boven. Zij ontwikkelt en verzorgt ervaringsgerichte leerprogramma’s in het kader van duurzaam persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. 

Haar motto is ‘Mens en organisatie begrijp je pas werkelijk in de context van hun relaties’.

Binnen de NLP Academie verzorgt Petra de NLP Practitioner en Master Practitioner, zowel de business als de reguliere opleidingen. Daarnaast is Petra systemisch coach en trainer en verzorgt de opleiding Coach Systemisch Werken.

Lijkt jou dit ook interessant? BEL 085 – 301 20 07 VOOR MEER INFORMATIE!